Mit tudnék csinálni a macskák ellen?
Figyelt kérdés
már próbáltam mindenféle növényt. ultrahangos készüléket nem szeretnék mert nagyon drága.2012. máj. 31. 16:45
1/7 klopusz válasza:
Szia!
Ha kertes házad van: szórjál körbe a kerítés mellett kávézaccal elkevert aprított narancshéjat. Utálják a szagát a macskák és komposztnak sem rossz.
Nekem bejött, de a legjobb módszernek egy macskát utáló kutya beszerzése volt :-)
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! kipróbálom
2012. máj. 31. 17:08
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Kicsit drága mulatság ugyan, de az őrölt borstól is prüszkölnek, és nem piszkítanak oda, ahova szórsz egy kis borsot. Csak pár napig kell csinálni, utána elszokik onnan.
5/7 anonim válasza:
Engem az zavart, hogy a macsekok összepisilték az ajtót, erre a legjobb megoldás az volt, hogy vettem egy tök olcsó dezodort, és ráfújtam a küszöbre. Többet nem csinálták :) Ha maga a macska jelenléte(esetleg a hangos párzás, stb) zavar, akkor tleg a kutya a megoldás. Mondjuk párom a 9.-ről krumplit dobált le a kuka tetejére, ami mellett hangoskodtak, az is bevált :))
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Ez a dezodor is mekkora ötlet! :) És olcsóbb mint a bors! :))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 1. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!