Valaki mondana nekem hatásos patkány irtó módszereket?
Figyelt kérdés
Van kihelyezve méreg is. Van házi patkányfogónk, ami eddig nagyon bevált. Már rég nemfogtunk patkányt, dúrást is de mégi megrágja a kiscsirkéinket. Minden nap 1et.
Méegből is sokat eszik, de nemakar pusztulni tőle, pedig elég erős. Valaki még vmi hatásosat?? Vagy amivel távol lehet tartani??
2012. máj. 27. 17:47
1/5 anonim válasza:
amitől az egyik patkány megdöglik, abból a több nem eszik ha látta, épp ezért nem mindegy, mivel mérgezed őket. legjobb kártevő irtót hívni
2/5 anonim válasza:
Nálunk a kutya fogta meg. Reggelre a bejárati ajtó előtt volt a döglött patkány.
3/5 anonim válasza:
Azt a zselés párnácskát,vagy viaszos kockákat keresd! Azt elviszi a fészekbe...jut a gyerekeknek is.
4/5 Blaiseboy válasza:
Fogj meg egyet élve, szúrd ki a szemét, és engedd el. Aztán az majd viszi a hírt a többinek, hogy "itt nem olyan jó", és a többi is elhúz majd...
A patkány okos állat, és nagyon szívós, lehet, hogy ellenálló lesz egy idő után a méregre!!!
5/5 denace válasza:
Én a légpuskámmal szoktam aprítani az állományt.Amikor kidugja a fejét akkor körbenéz és lövök neki egy fejest max 20 cm szalad ha szalad.Slavia 631 erős duplarúgós .De van hogy lefekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!