Kezdőoldal » Otthon » Kert » Valaki mondana nekem hatásos...

Valaki mondana nekem hatásos patkány irtó módszereket?

Figyelt kérdés

Van kihelyezve méreg is. Van házi patkányfogónk, ami eddig nagyon bevált. Már rég nemfogtunk patkányt, dúrást is de mégi megrágja a kiscsirkéinket. Minden nap 1et.

Méegből is sokat eszik, de nemakar pusztulni tőle, pedig elég erős. Valaki még vmi hatásosat?? Vagy amivel távol lehet tartani??

2012. máj. 27. 17:47
 1/5 anonim válasza:
amitől az egyik patkány megdöglik, abból a több nem eszik ha látta, épp ezért nem mindegy, mivel mérgezed őket. legjobb kártevő irtót hívni
2012. máj. 27. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a kutya fogta meg. Reggelre a bejárati ajtó előtt volt a döglött patkány.
2012. máj. 27. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt a zselés párnácskát,vagy viaszos kockákat keresd! Azt elviszi a fészekbe...jut a gyerekeknek is.
2012. máj. 27. 21:50
 4/5 Blaiseboy válasza:

Fogj meg egyet élve, szúrd ki a szemét, és engedd el. Aztán az majd viszi a hírt a többinek, hogy "itt nem olyan jó", és a többi is elhúz majd...

A patkány okos állat, és nagyon szívós, lehet, hogy ellenálló lesz egy idő után a méregre!!!

2012. szept. 10. 18:17
 5/5 denace válasza:
Én a légpuskámmal szoktam aprítani az állományt.Amikor kidugja a fejét akkor körbenéz és lövök neki egy fejest max 20 cm szalad ha szalad.Slavia 631 erős duplarúgós .De van hogy lefekszik.
2014. jan. 6. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!