Kezdőoldal » Otthon » Kert » Meg tudnátok nekem mondani,...

Meg tudnátok nekem mondani, hogy Szeged környékén (Tápai Rét, Rákóczi-telep) milyen mélyre kell fúrni, h ivóvíz minőségű vizet találjunk?

Figyelt kérdés
Már egy csomó szakember, illetve cég honlapját átnéztük, de azt konkrétan, hogy Szeged környékén mekkora az átlagos iható rétegvíz mélysége, azt sajnos nem találtuk meg. Elsősorban olyan emberek segítségét szeretném kérni, akiknek van fúrott kútja, valamint abban a vonzáskörzetben laknak.
2012. máj. 13. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
123 m mélyről, ásványvizet iszony, forrásként nyilvántartott kútról, gyógyfürdő mellől. De még bennem is felmerül, elég tiszta-e vajon. Duna-parton van, pesti oldal, és azért egy ilyen folyamnak van nyomása, gondolom én.
2012. máj. 16. 03:30
 12/12 Spongya Bob Kocka válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még ez a téma, de én a helyedben nem költöznék oda. Az infrastruktúra nagyon alacsony szinten van. A kompot pár napja véglegesen leállították, helyére ideiglenesen napi 2 busz járatot indítottak, de mivel alacsony az utas létszám, nem marad fent. Van ugyan egy másik buszjárat, Ady Mayor néven fut már ős idők óta, de az is csak napi 3x közlekedik, hétvégén 1x se és az utóbbi években eléggé megtépázták azt is csak Algyőig megy, de ott nem nagyon lehet mit csinálni, ahhoz, hogy Szegedre vagy vhelyre bejuss, át kell szállnod. Ugyan ott van az autópálya, de ahhoz meg egy nagyon megbízható autóra meg sok pénzre van szükség, hogy azon bejárhass Szegedre. Bolt egyáltalán nincsen. Én az oda költözést csak akkor javaslom, ha meg van rá a megfelelő keret ahhoz, hogy ott élhessek, más különben csak kínszenvedés.
2013. dec. 6. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!