Van belógós, kitekerős,3-3,5m es napernyőd? Csak én szívok vele? és a napvitorla az milyen?
Sziasztok
vettünk jó sok pénzért belógós, kitekerős, 3,5m es napernyőt, nagyon tetszik, szép, praktikus, illik a kertbe is, de ahogy fuj egy kis szellő már izeg mozog, billeg, egyszer már el is tört...talpa rögzítve van a talakjhoz, de a teteje az ernyő rész hatalmas és attól félek hogy ránkesik :(
Másnál is ilyen ez a nagyon nagy napernyő??? vagy mi vettünk nem jót?
Már próbáltam, hogy kikötözöm 2 helyen, hogy ne mozogjon ennyire, de nem jön be :(
Nektek is ilyen?
Ha már itt tartunk napvitorláról mi a vélemény? már volt kisnapernyőnk is, fa árnyéka, pavilon, de már nem tudom mit találjak ki, tetővel beépíteni nem akarom...
köszi ha tudtok segíteni, tanácsot adni
én három éve használok napvitorlát, és igazán megszerettem.
Lényegesen jobb mint a napernyők, ha van fix hely, ahová ki akarod feszíteni.
Én a Jysk-ben vettem az enyémet, messze a legjobb ár-érték arány a piacon! ;-)
Nekünk van 3 méteres belógatós.Tegnap a szélben próbáltuk felállítani,de persze nem sikerült.Majd minimális szélben,vagy szélcsendben szuper lesz.
Szerintem a 3,5 m-es nagyon nagy(néztük mi is).
Esetleg vidd vissza,hogy ajándékba kaptad,de nagy,szeretnéd levásárolni az árát másra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!