Hogyan oldjam meg a cserepes virágaim öntözését, mialatt nyaralok?
Szia,
én a növényeket kaspó nélkül a kádba állítom, bedugom a lefolyót és engedek bele 5-7 cm vizet. Igy alulról annyit szív fel a növény amennyire szüksége van. Előtte, 2-3 napig nem szabad öntözni a növényt, utána pedig 2-3 napig nem kell. Amikor hazajövünk a növények szebbek mint induláskor, üdébbek, frissebbek.
Hátránya, ha az ember hazaér általában az első a zuhanyzás, csakhát ... a növényeket helyre kell tenni, és a kádat ki kell alaposan mosni, fertőtleníteni.
Kádas megoldás jó!
Egyébként én a rokonomat kértem meg, nem ott lakott, csak nem olyan messze, így néha benézett. Hál istennek, mert véletlen kihúztam az erkély sufnijában lévő fagyasztó ládát és belerohadt a hús a 40 fokban. Csak érezte a lakásban, hogy büdös van. Képzelheted mit éreztek a szomszédok az erkélyen, vagy akinek a sufni mellett volt az ablaka. Csoda, hogy nem hívták ki a rendőrséget. Így "csak" három napot rohadt, és szépen kitakarították, mire hazaértem. Én azóta sokkal nyugodtabb vagyok, ha valaki benéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!