Kezdőoldal » Otthon » Kert » Egy kerti tót, hogy lehet...

Egy kerti tót, hogy lehet legjobban kitisztítani és utána ne algásodjon be?

Figyelt kérdés
Én egy magas nyomású mosóra gondoltam.

2012. márc. 22. 20:21
 1/9 Kerria ***** válasza:

Egy kerti tavat keringetett vízrendszerrel tudsz a legjobban algamentesíteni.

Fóliás, vagy betonos?

A magasnyomású mosó pillanatnyi megoldás, sajnos a nyár végére ismét algásodni fog.

Vannak esetleg olyan szerek, amivel ha lemosod később kezd el kialakulni. Ezen az oldalon elég hasznos dolgokat írnak, nézd meg, hátha tud Neked is segíteni:

[link]

2012. márc. 22. 21:05
 2/9 Zoli780806 ***** válasza:
80%
kerti szlovák?????
2012. márc. 22. 21:23
 3/9 titak ***** válasza:
100%
nem szlovák! TÓT!
2012. márc. 22. 21:33
 4/9 dirtboy ***** válasza:

attól hogy lemosod még ugyan úgy algásodni fog a víz.

algamentesítésre vagy algaölőt veszel /alga stop,ezt nem ajánlom/ vagy be növényesíted.

raksz bele növényeket és azok elintézik az algát.így szép tiszta vized lesz és nem lesz legalább vegyszeres.

szépen be áll majd a biológiai egyensúly.

kitisztításra a magasnyomású jó lesz,én is tavaly azzal mostam a pvc fóliát de jó kész tómederre és betonra is,nem tudom neked milyen van.

2012. márc. 22. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Azok hegyitótok:D
2012. márc. 22. 22:16
 6/9 anonim válasza:
75%
szerintem egy jó kis beöntés mindenféleképpen segiteni fog azon a tóton...
2012. márc. 22. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is vannak tótok a kertben, és az alga tényleg gond, már annyira benőtte őket, hogy nem tudom megkülönböztetni a fiú tótot a lánytól. Próbáltam a magas nyomású mosót, de elég rossz néven vették. Vannak még tippek, mit lehetne kezdeni velük? A párom mindig azt mondja, vettünk volna inkább kerti románt, csak az meg rozsdásodni szokott.
2012. márc. 23. 04:06
 8/9 anonim ***** válasza:

ezaz gyerekek! oltsátok! :)

ilyen szánalmas nyelvhelyességi hiba...

nekem szobatótom van, őt elküldöm naponta egyszer a fürdőszobába és tiszta lesz :)

2012. márc. 23. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég aljas rasszista kérdés ez, miért kell azt állítani, hogy a tótokat tisztítani kell? Fürdenek maguktól is! Biztos abból indulsz ki, hogy a kerti finn bezzeg szaunázik is, de az nem mindenhol szokás.
2013. szept. 2. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!