Hogy tudnám kitisztítani a csapágyban a megkeményedett zsírt?
Figyelt kérdés
Van négy bolygókerekem, amik egy asztalnak voltak a kerekei, és beleszáradt a zsír a csapágyakba. Ezt szeretném valahogy kitakarítani. A csapágyak nyitottak, de nem lehet szétszedni őket, mert sajtolva vannak. Amúgy alig voltak használva. Maga a bolygó része elfordul, a kerék rendesen siklik, de érezhető, hogy a csapágygolyók be vannak ragadva a bolygórészeken. Van valami, ami oldja a beszáradt kenőzsírt?2012. febr. 20. 10:29
1/6 anonim válasza:
Gázolajban ecsettel szoktuk kimosni!
2/6 fúróferkó válasza:
Amikor már kemény bedöglött zsír van csapágyban,agresszívebb oldószerben kell áztatni.Nátronlúg,konyhában használatos "hideg zsíroldó",széntetrakrorid,mosóbenzin.
4/6 ekeke válasza:
Gáztűzhelyen egy edényben forralj benzint és a kereket állítsd bele. Garantálom, hogy azonnal röpülni fog az az asztal.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt inkább kihagyom. Ez viccnek is rossz!
2012. febr. 28. 00:10
6/6 ekeke válasza:
Na, legalább van némi realitásérzéked:) Kölyökkoromban feltettem edényben gázolajat, abban mostam ki a bicikliláncot:) Mentségemre szolgáljon, hogy a műszaki kérdéseimre a választ otthon "nem tudom kisfiam, nem értek hozzá" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!