Germensdorfi óriás cseresznyét szeretnék ültetni. Kell hozzá porzófa. Miért?
Figyelt kérdés
írták hogy melyek a porzófái, ha én nem ültetek hozzá de mondjuk az utcában van ilyen fa akkor az elég neki? vagy mennyire legyen közel??2012. márc. 19. 18:32
11/11 A kérdező kommentje:
na erre az utóbbira én is kíváncsi vagyok.. 3-4 év után csak ehetünk már belőle. és nem csak egy szemet :) ti vennétek a neten webáruházban cserszenyefát? mindenhol nézegetem..eddig mondjuk itthon még nem néztem körül, mert a 2 évesemtől nehezen szabadulok el. de igyekeznem kell , mert ezeket csak ugye rügyfakadásig árulnak tavasszal.. márciusban még meg kell venni.. és körülnézek a porzófát illetően:9 még valami: Meggyfa: korai érésű, nagyszemű és lédús - ilyen fa van a nagyim háza előtt... nem tudjátok véletlenül melyik ez a fajta? nem túl savanyú, és cseresznyeméretű és színű.. és isteni finom!!!!!! köszi köszi köszi!!!
2012. márc. 20. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!