Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan lehet a meggyet szárast...

Hogyan lehet a meggyet szárastól gyorsan leszedni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 14:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem azért vagy azért, de a "hülye kérdésemre" mégis tudtál olyan választ adni, ami hasznos (hol fogjam meg, milyen mozdulattal...). Azt valahogy még én is sejtem, hogy több kéz többet szed és hasonlók, ezek sztem abszolút csak kötekedések voltak.

Köszönöm az értelmes választ!

2009. jún. 12. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért ezek után is kérdezz ezen az oldalon! A humoros válaszok nem ártanak, egyébként én is panelban lakom, de ma meggyet és cseresznyét kellett szednem és számitott az a bizonyos kis csavaró mozdulat.
2009. jún. 13. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Úgy látszik ezt nektek panellakóknak tanítani kell, akinek kertes házban lakik és van meggyfája, annak egyértelmű, ösztönös.
2009. jún. 13. 21:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Kertes házban lakom, bár nagyon sokáig laktam panelban is, életem több, mint felét azonban nem panelban laktam. Ennek ellenére, nem szégyen az, ha az ember tanulni akar a másiktól. Nem paraszt családban nőttem fel, bár a nagyszüleim földműveléssel is foglalkoztak, így nem tudok mindent a kert témakörben.

Ezen az oldalon olyan kérdések is vannak, amik valakinek tök egyértelműek, ösztönösek. Én pl. ösztönösen ecettel takarítom pl. a vízkövet a csempéről, mégse osztom le azt, aki domestost használ, vagy azt, aki egyáltalán ezt megkérdezi. Pedig mondhatnám, hogy súroljad, súroljad majd lejön... és még sorolhatnám.

Ez az oldal arra van, hogy megkérdezzük, azokat a dolgokat, amiket nem tudunk, nem azért, hogy tanácsot ne adjunk, de hülyeségeket írjunk.

Hozzátenném még, hogy a panellakókkal semmi bajom, csak a tipikus panelpatkányokkal. Akinek nem inge...

Aki segített, annak köszönöm, remélem, hogy másnak is hasznára válik majd a csavarómozdulatos válasz.

2009. jún. 14. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Egy a lényeg, sokan szedjétek és a szárát fogd meg.

Ha meg nem érted a viccet magadra vess.

2009. jún. 14. 12:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Az elsőt még értettem, azt azonban nem szeretem, ha rajtam nevetnek nem velem. Egyébként, nem tudom feltűnt-e, de nem a humor kategóriában van a kérdés. De lényegtelen, volt itt olyan, aki értelmesen válaszlolt, és ahogy láttam, nem csak nekem segített ezzel.
2009. jún. 14. 12:56
 17/18 anonim válasza:
Miért is volt hülye a kérdés? Ha valaki tudja a választ, miért érzi szükségesnek először lehülyézni a kérdezőt?(következő hsz-ban meg beírja a segítő választ).
2014. jún. 21. 10:24
 18/18 anonim válasza:
Igen, volt, aki értelmesen válaszolt, de előtte ő is lehülyézett :D
2014. jún. 21. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!