Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan lehet a meggyet szárast...

Hogyan lehet a meggyet szárastól gyorsan leszedni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 14:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Minél többen szeditek annál gyorsabban lentvan.
2009. jún. 9. 11:28
 2/18 anonim ***** válasza:
...no és a szárát fogd meg, ne a meggyet.
2009. jún. 9. 12:09
 3/18 A kérdező kommentje:

Azt a mindenit, nem is gondoltam volna, hogy több kéz többet szed, meg persze azt sem, hogy ha szárastól akarom szedni, akkor a szárát fogjam :) pedig már, hogy megörültem, hogy megkönnyítitek a munkám :)

Mindenesetre jót nevettem, úgyhogy köszönöm :)

2009. jún. 9. 15:24
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Hülye kérdésre hülye válasz.
2009. jún. 9. 18:16
 5/18 anonim ***** válasza:
...úgy tudjuk megkönnyiteni, ha mi is megyünk szedni, de a száránál fogva.
2009. jún. 9. 18:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Tudod/tudjátok, minden munkát lehet hatékonyabban csinálni. Így a meggyszedést is. Gondoltam, az aki évek óta csinálja, mert esetleg gyümölcsöse van, tud épkézláp ötletet adni. Nem olyan panelpatkányoktól vártam a választ, aki meggyet még csak fagyasztva látott.
2009. jún. 9. 19:22
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem pont hogy mi nem vagyunk a panelpatkányok, ezért tudjuk hogy több kéz hamarabb munka.

Vagy mi ráérünk.

Ja és a szárát fogjuk meg, mert különben csak lebogyózod a fát. Az nem meggyszedés.

2009. jún. 10. 09:54
 8/18 A kérdező kommentje:

Tudod, ennyit egy öt éves gyerek is tud, nem nagy kunszt! De reménykedni azért gondolom lehet, hogy van gyorsabb, egyszerűbb megoldás is.

Másrészt az, hogy a meggyet szárastól kell szedni nem triviális dolog (nem minden gyümölcsöt szedünk szárastól), ezért írtam bele külön.

Nah mindegy...ennyit, a gyorsabb, hatékonyabb munkavégzésről. Tudod, van aki nem ér rá egész nap.

2009. jún. 10. 13:47
 9/18 anonim ***** válasza:
26%
Aki hülyeséget kérdez, miért csodálkozik, ha ilyen válaszokat kap? Aki sokat szedi a meggyet, az gyakorlottabban, gyorsabban tudja leszedni. Ennyi. Mielőtt méltatlankodnál, közlöm, van 5 meggyfánk.
2009. jún. 12. 14:35
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam. Ha már írok: a szárat végénél, a kis vastag bumszlinál fogd meg, és enyhe csavaró/húzó mozdulattal szedd, akkor nem töröd le a hajtást, és nem szedsz vele annyi levelet.
2009. jún. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!