Milyen fűkaszát vásároljak?
Hamarosan fűkaszát szeretnék vásárolni, a kasza márkája mindenképpen Makita lesz mert már vannak Makita szerzámaim és beváltak! De nem tudom hogy a kaszának mekkora legyen a lökettérfogata! egy 2000 négyzetméteres telket szeretnék vele évente kétszer lenyírni, viszont elég durva gaz van a teleken.... mit ajánlotok?
Válaszokat előre is köszönöm....
Ekkora területhez, gorombább gazokhoz nagy gép kell, legalább 1,5 Kw-os. Makitában ez legalább 120-140 ezer!
Semmire nem akarlak rábeszélni, de talán nem lenne hülyeség végiggondolni:
-Mibe kerül egy márkás gép?
-Hányszor is fogod használni?
-ilyen gyakoriságú használat mellett vajon egy olcsóbb, Noname gép nem lenne jobb?
Saját magam céljaira Al-Ko gépet vettem, akciósan volt 45 ezer, 1,7 Kw-os, és gyakrabban is van használva, mint ahogy Nálad lesz. Egyelőre bírja, bár egyszer kellett szereltetni (1500 ft-os bizbaszt kellett cserélni). A Stihl, -mert én először arra voltam fixált- ekkora kategóriában 130 ezer lett volna! Pici híján 3-szoros ár. Ezért, ha kell, 5 évente eldobom az Al-ko-t és veszek újat, 15 évig akkor is fedezve vagyok...
Ezzel én is teljes mértékig egyetértek.
1 LE-s gépet ne vegyél akkor sem, ha az Makita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!