Kezdőoldal » Otthon » Kert » Érdekelne valakit növényekkel...

Érdekelne valakit növényekkel foglalkozó blog?

Figyelt kérdés
Egyelőre csak pálmákról van szó benne, mert ők a kedvenc növényeim, de van itthon több mint 50 fajta növényem és róluk is írnék ha lenne érdeklődő. A válaszokat előre is köszönöm
2012. febr. 18. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Engem mindenképp, nekem is vannak pálmáim, s különböző virágaim:) Szóval hajrá, s majd írd meg a blogod címét.
2012. febr. 18. 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni hogy csak olyan növényekről blogolok amelyekkel én is foglalkozom. De ezek mind dísznövények, nem haszonnövények (ha valaki félreértette volna)
2012. febr. 18. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia, milyen pálmáid vannak ? :)
2012. febr. 18. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Yucca pálmáim, van zamiocolcas növényem, aloe veráim, korallvirágaim, meg van-két virágom, amiről fogalmam nincs mi a neve:)
2012. febr. 19. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
ment üzibe:)
2012. febr. 19. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én biztosan olvasgatnám. Nekem is van pálmám, tengerpartról sok éve(17) hozott magról neveltem,a neve talán lószőr pálma... Ha van időd, írj blogot.
2012. febr. 20. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!