Megfagyhatott a paprikamag?
Figyelt kérdés
A magokat a kamrában hagytam, nem gondoltam volna, hogy ilyen hideg lesz. Volt -10 fok alatt is kinn, belül szerintem csak épphogy fagyott. Szerintetek ettől még a száraz paprikamag ki tud csírázni? Köszönöm előre is a válaszokat!2012. febr. 15. 19:44
1/2 anonim válasza:
Csinálj csiráztatási próbát, akkor meglátod. Pár órára a magokat tedd langyos vízbe, utána nedves itatóspapírba vagy vattába. Szobahőmérsékleten tartsd. Meglátod, hogy kicsirázik-e. 100 szemmel szokták csinálni, akkor egy szem egy %, Kevesebbel nagyobb lesz a szórás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!