A kútfúrásról 2 kérdés?
"Ha ráteszel szűrőket, jobb vized lesz, mint ami a vezetékes hálózatból jönne valaha"
Ez az én szakmámm, de nem úgy van! Mert mi a jó víz? Miért jó az ioncserélt víz? Miért jó az ozmózis membránszűrt? Nem a reklámszövegek hazugságait kell ismételni, fogalmad nincs mennyit hazudnak!Minden vízszűrő reklámszövege hemzseg a hazugságtól és a kémiai hozzá nem értéstől!Ezeket én nem tartom kollegáimnak!A bemutatókon bűvészmutatványokkal kábítják a hozzá nem értő közönséget.
Vízkémikus
Kedves "vízkémikus"!
Köszönöm a sok kioktatást, de "szakemberekből" már teli a padlás!!
(Hozzáértőből, viszont hiány van...)
Bp.-en lakom és időnként olyan víz folyik a csapból,
ami szemmel láthatóan koszos!!
A szomszédomnál viszont van vízszűrő és látom,
hogy mi az amit mi megiszunk, "tiszta, egészséges ivóvíz" gyanánt.
Tehát marhául nem érdekel a "szakértelmed",
mert januárban mindenképpen fel lesz szerelve a vízszűrőm!!!
A koszos vizet, meg igyad meg te, a Köjállal és a vízművekkel együtt!!!
BUÉK!
"Tehát marhául nem érdekel a "szakértelmed"
Az a te bajod!Nekem ez a szakmám és 25 éve csinálom gyakorlatban!Vicces hogy elemi kémiai fogalmad nincs és engem azt hiszed tudsz degradálni.Mi az hogy kioktatás? Azt akkor tehetném ha értenél a kémiához.Én nem neked írtam bármit hanem a kérdezőnek!Nem tudod mi az ioncserélés mert én nem szórakozásból írtam jelezve hogy az egészségre káros az ioncserélés ebben az esetben!Elvégre te voltál külföldi tanulmányúton ahol volt alkalmam összehasonlítani a szolgáltatott vízeket.Neked hiába mondom hogy magyarország átlagos vezetékes víze 10-ben van a világon!Véletlen e hogy az ismertetők nem konkrét műszaki leírásokat tartalmaznak hanem szédítést nagyotmondást?
"és látom,
hogy mi az amit mi megiszunk,"
Na ez nekem új! Nem laboratóriumi mérés mutatja meg a víz összetételét hanem látás. Igaz magyarország tele van látókkal újabban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!