Segítség! Valami nap mint nap feltúrja az udvarunkat. Mit tegyek?
Minden reggel arra megyek ki a házból, hogy tele van vakondtúrásszerű kupokkal az egész kert. A pázsitot teljesen tönkreteszi. Mi lehet ez? Vakond, vagy valami rágcsáló? Ha este lepatosom, amit kifúrt, akkor másnap reggel ugyan ott van a kis dombocska.
Már nagyon el vagyok keseredve :(( Mit csináljak, ami biztosan segít?
Szerintem ő a bűnös: [link]
Lehet, hogy most hülyeséget mondok, de kérdezd meg valamelyik rágcsálóirtó céget, hogy foglalkoznak-e vakondok eltávolításával. Ha nem, valószínűleg meg tudják mondani, hogy hova fordulhatsz.
Nálunk még nincs kutya.. 2 hónapja költöztünk be (építkeztünk).. eddig még nem láttam a portánkon ennyi vakondtúrást (nagyobbak és egész kicsik) most viszont napról napra több van..
Szerintem max 1-2 vakond lehet. Olvastam ilyen napelemes vakondriasztóról. Meg is néztem neten, és akkor beugrott, hogy a múltkor a szomszéd udvarában láttam vagy 3-4 ilyen lámpa szerű valamit. (lehet ők is tele voltak túrással)
Kutyát tavasszal szeretnénk venni, de addig is kéne valami, mert teljesen tönkre teszi a gyepet ez a vakond.. :(
16:52
Igen, védett állat, ezért is írtam eltávolítást, nem irtást. Valami ötletük csak van, gondolom, más is fordult már hozzájuk hasonló esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!