Nekilássak még a füvezésnek? Milyen műtrágyát használjak?
Figyelt kérdés
Ott tartok, hogy felástam a területet, kigyökereztem, most még a kavicsdarabokat próbálom belőle kigyűjteni. Elég homokos a terület. Milyen műtrágyát használjak? Elég, ha csak belegereblyézem a földbe (merthogy az ásáson már túl vagyok)? Egyáltalán érdemes még most nekilátnom, vagy mostmár inkább várjam meg a szeptembert?2009. máj. 10. 16:22
1/5 anonim válasza:
Hááát....necces! De próbáld meg, végül is nincs még 35 fok, de egy tapasztaltabb kertész lehet azt tanácsolja majd, várd meg a szeptembert.....
3/5 A kérdező kommentje:
Rossz az, aki rosszra gondol :-)
2009. máj. 11. 08:35
4/5 anonim válasza:
Kb ebben a helyzetben vagyok én is. Most még nekiállhatsz szerintem, de nekem még gyomírtóznom kell előtte, azt 3 hét múlva lehetne csak bevetni fűmaggal, én így várok inkább szeptemberig.
Ha nem olyan sürgős neked sem, akkor megéri őszig várni, szerintem, olyan csalafinta ez az idő, de mi van, ha bejön a 40 fok...? Attól is függ mennyi magot veszítenél. Nálam 40 kiló forog kockán, nem kevés...
5/5 anonim válasza:
Első vagyok!
Várd meg a szeptembert!!!!....Jobban jársz és nem végzel esetlegesen fél munkát............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!