A füvezésnek milyen hatásai vannak hosszabb távon?
Nincsen bizonyitottan káros hatása.
Ha füvezel ,a legkárosabb a szervezetedre a papír amibe beletekerted, és a dohány amivel kevered.
mondták pár helyen hogy skizofréniát okozhat meg minden, de ez 1 baromság
Jólvan cuckó jó troll vagy. Ezt honnan a rákból vetted ??? Neeeeeeeee
Az egyik osztálytársam napi 1-2 g -t betolt és már általánosba kezdte, és most meg elöbb fejezi az egyetemet mint én hogy rohadna meg a zsido gec1
"jamaicában pl kb mindenki füvezik"
Na ekkora marhaságot sem hallottam még. Túl sok Bob Marleyt hallgatsz. Figyelj, a fű abban jobb az alkoholnál, hogy nem okoz annyira kiterjedt szervi károsodást, másra hat. Ellenben zavarja a normális működést az agyi neuronok között. A hipocampus(ami a rövidtávú memóriáért is felel többek között) sejtjei sérülnek, elváltoznak, így gátolja a rövidtávú memóriát is. Tartós használat esetén az idegsejtek aktivitása lecsökken. Nehézséget okoz a szavak gyors felismerése, tárgyakhoz társítása. Pszichikai függőséget okoz, ezért szívják elsősorban azok, akiknek stresszes az életük, problémáik vannak. Egy idő után már a napi rutin része lesz. Amellett, hogy drága, még illegális is, és ha elkapnak vele, akkor börtönbüntetés vagy felfüggesztett vár. Lebukni nem is olyan nehéz, mert az agyra való erős hatása miatt az egyén néha őrült dolgokat művel, sokszor önveszélyesen is.
Pia vagy fű? Édes mindegy, a hatása ugyanolyan, de az alkohol miatt nem csuknak le, és ha kiderül, nem közösít ki a környezeted, mint drogost.
"Mert tudom h jamaicában pl kb mindenki füvezik, mégsincs semmi bajuk"
Azért ők a világ vezető politikai nagyhatalma. :) Jamaika egy karib tengeri ország, ahol a Karib-tenger országainak összes problémája előfordul. Nem cserélné velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!