Honnan tudom, hogy megérett a naspolya?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 15:57
1/2 anonim válasza:
Megbarnul és megpuhul, de még nem erjedt.
Amíg kemény, addig nem jó. Leszedve utóérik. Szellősen tárold, keresd ki a puha szemeket naponta.
2/2 anonim válasza:
Így van. Itt is olvashatod, hogy hogy lehet előkészíteni például lekvárhoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!