Kezdőoldal » Otthon » Kert » Bubis vizzel lehet szobanövény...

Bubis vizzel lehet szobanövényt locsolni néha?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 11:34
1 2
 11/16 potyike ***** válasza:
35%
Először nem is értettem,hogy mit kérdezel.Mi az ördög az a bubis víz,de a válaszokból rájöttem,hogy buborékos vízre gondolsz.Miért nem beszélsz,írsz szépen magyarul??Gügyögni az óvodában sem illik,arról a gyermeket le kell szoktatni.Te pedig már felnőtt vagy.
2011. szept. 12. 15:29
 12/16 öhhhhhhhh válasza:
100%
legalább felpezsdül az élete:DD
2011. szept. 12. 17:43
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

"Gügyögni az óvodában sem illik,arról a gyermeket le kell szoktatni.Te pedig már felnőtt vagy."

Nem , ez nem felnőtt, csak plázaribanc. /hátha ezt is törölteti/

2011. szept. 13. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki normálisan válaszolt itt is lepontozták.Meghát vannak emberek na,inkább nem is kommentálom.

Annyit akarnék hozzáfűzni ehhez,hogy a fantás lehet,hogy csak viccelt,de épp bele is trafált,ugyanis épp az előbb olvastam valahol (földsavanyítás témában keresgélek),hogy az ecetes cukros víz minden növénynek jót tesz.Próbáltam visszakeresni a forrást de eddig sikertelenül.

2014. jan. 18. 21:42
 15/16 anonim válasza:
Wikipédia írja a mikulásvirágnál: "A legmegfelelőbb a lágy esővíz, vagy hólé.De ha nem áll rendelkezésünkre, akkor megteszi a szénsavmentes, vagy enyhén szénsavas ásványvíz is.(A vízben jelenlévő Szén-dioxid elősegíti a növény fejlődését, de csak kis mennyiségben!)"
2017. máj. 30. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ez a kérdés és a sokszínű válasz is tanulságos! Én még annyit tennék hozzá ehhez a kutatáshoz, amit épp az imént olvastam, hogy a széndioxid lazítja a talajrögöket, elősegíti a növények kelését...stb. Tehát attól függetlenül, hogy a növény nem onnan veszi fel is jótékony hatású.🙂
jan. 19. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!