Hogyan kell kiirtani ezt a bokrot?
A házunk előtti a vízelvezető árkot úgy 15 éve anyuék körbeültették valamilyen bokor félével. Nem tudom a nevét, de valami jukka szerű. Mindenesetre találtam róla képet a neten. Íme:
A képen legelöl lévő alacsony bokor az, hosszúkás pálma szerű levelekkel, amiknek a vége tűhegyes.
Anyu azt mondja ennek nem elég, hogy kiásom a gyökerét, mert ugyanúgy kinő pár hét múlva. Nem próbáltam még ki, így nem tudom, hogy tényleg így van-e. De ha így van, akkor hogy irthatom ki? Ha valamit tudtok javasolni, lehet hogy alkalmaznám is egyből a kiásásnál, hogy biztosra menjünk. Nem akarunk a helyére semmit se ültetni, úgy hogy jöhet drasztikus megoldás is.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Sziasztok! Sikerült már valakinek kiírtani ezt a bokrot? Én többször is kiástam méter mélyes, de visszanő... Ecettel locsoltam a gyökertövét, 5 literrel, mégiscsak természetesebb megoldás, de semmi. Kiröhögött, visszanőtt. :)
Konkrétan milyen gyomírtót tudnék használni a kiírtására, ami biztosan működne? Nektek sikerült aztán kiírtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!