Elveszíti a virágföld a hatóanyagait, ha sokáig áll felhasználás nélkül?
Figyelt kérdés
Pl eredeti csomagolásban, bontatlanul vagy megbontva.2009. ápr. 6. 10:49
2/5 anonim válasza:
Ha jól emlékszem még rá is van írva, hogy korlátlan ideig jó. Arra vigyázz azért, hogy ne száradjon ki. Tárolásra legjobb egy hűvös, sötét pince. Én több éveset is használtam már, semmi különbség nem mutatkozott az újjal szemben.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem értem, akkor miért fehéredett ki az összes átültetett virágnak a földjének a teteje 1 héttel az átültetés után? Mintha teljesen ki lenne száradva, és valami fehér dolog kicsapódott rá. A többi, át nem ültetett virágnak nem volt kifehéredve!
Nem láttam a csomagolást, anyósomtól a virágföld (aki nagy "gyűjtő"), férjem ültette át a növényeket.
2009. ápr. 6. 11:34
4/5 anonim válasza:
Vagy ásványi só, vagy penész. Szedd le! Talán a vízben volt valami.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
1 hétig állott sima csapvízzel öntöztem ezeket is, mint a többi virágot...
2009. ápr. 6. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!