Melyik növény hálásabb erkélyre: muskátli, vagy petúnia?
sok mindentől függ...
azt mondják h a muskátli nem szereti ha sokat éri a nap...nálunk kb déltől éri addig míg le nem megy este kap vizet se tápoldat se semmi van futó ill álló is több színben....sztem nagyon szép:)
Nekem a petúnia az erkélyen júliusnál tovább sosem maradt meg. Láttam sok helyen, hogy önti magából a virágokat, nálam ez nem vált be (most a családi ház kertében virít, de cserépben most sem tartom).
Ha van egy kis kevésbé napos, árnyékos hely, akkor ott talán a muskátli jobban érzi magát.
De ha igazán jót akarsz (és szépet), akkor mini begóniát választasz. Egyszer anyumnak vettem, azóta évek óta visszatérő vendég, imádom. Bírja a tűző napot, rendszertelen locsolást, szelet... Igazi kis túlélő :) És mindezek mellett szép is!
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak!
Hát, igen, én nagyon szeretem a virágokat, csak az a gond, hogy reggel 10-től este 6-ig az erkélyen tűz a nap. Idén is muskátlikat tettem a ládákba, de mindig irigykedve nézem a mellettünk levő háztömböt, az ottani muskátlik sokkal szebbek:( Ezek szerint a tűző napot nem bírják nálunk...
Azért lehet, hogy megpróbálom azt a tyúktrágyás megoldást, majd szerzek valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!