Stevia növény eléldegél egy nagyobb méretű cserépben?
:) Köszi még egyszer a sok választ! Nagyon rendes tőled, hogy segítesz! Én ma szedtem először le egy levelet, és szerintem tök fincsi :) De borzasztó édes... Olvastam valami olyasmit, hogy nagyon jót tesz, ha napi egy levelet elrágcsálunk... :) Egyébként, szerinted szárítva, vagy frissen édesebb? Mindenképp szeretnék szárítani, hogy legyen télen is, csak kíváncsi vagyok, hogy olyankor veszít e az édességéből. (esetleg még édesebb lesz?) Mert ugye, vannak olyan fűszernövények, amiket ha szárítunk, sokkal aromásabbak lesznek..
Na mindegy, az biztos, hogy kicsit kísérletezni kell az adagolásával. :)
Nekem a száritott édesebb.
Azt irták, hogy 1 levél elég egy liter teához, és a teafüvel együtt kell leforrázni.
Én egyébként nem sokszor használom, mert nem szeretem az édes izt - cukrot sem használok semmibe.
Értem :) Nálunk biztos fogyni fog, mert nagyon édesszájú a család (kivéve én)..
Egyébként attól függetlenül, hogy nagyon édes, szerintem az íze kimondottan finom! Én nem érzek semmilyen utó-, vagy mellékízt, pedig rengetegen írták fórumon, hogy szerintük borzasztó pocsék az íze, nem is édes, hanem keserű, vagy csak akkor érzi, hogy édes, miután már rég lenyelte, stb. (Persze, azért voltak jó vélemények is)
Köszi még egyszer a sok választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!