Olcsó átláthatatlan kerítés?
Köszi, én is gondolkodtam a nádon, de a régi kerítést (megjegyzem vastag beton), elvitte az árvíz. És így fel lett húzva egy ideiglenes drótháló, ami ronda is, meg csak éppen, hogy néhány csövet sikerült lebetonozni, így csak a hajszál tartja állva.
Én valami betonra, vagy fa kerítésre gondoltam. De nem ismerem az árakat, egy jó 200 méternyi kerítés betonból pedig nem hiszem olcsó.
Keresgéltem neten:
Itt például vannak kerítések, de elég drágának tűnik, főleg, hogy nem is tudom, egy ilyen elem milyen széles. Esetleg valaki tud valamilyen olcsóbb megoldást? Vagy lehet nem díszeset vásárolni, hanem ilyen natúr kockalapot?
Nálunk a közelben van, ahol ilyen kerítést csináltak, mint az első linken. Jól néz ki, de szerintem barom drága. Egy ilyen elem saccra 120-150cm széles lehet.
Ha ebből kell 200m, az majdnem 1,5 millió lenne csak anyagáron.
A hullámpala ami eddig megfogott :D
Tuját akarok, de sok idő míg megnő, ha pedig kiszárad átlátni, amúgy is 200méternyi tujasor, azért elég durva. :D
Vagy a szomszédunk kerítése is szép bár gondozást igényel a mi részünkről is : a fagyal bokor.
De ez csak 2-3 év alatt dúsúl be annyira hogy nem lehet átkukucskálni rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!