Fűkasza vagy fűnyíró?
cca.200 m2 füvesített terület van a portán.
nem szeretem nagyra meghagyni de előfordul hogy nem érek rá és ilyenkor nagyon megnő.Utána fűnyíróval sokáig tart.
Alacsony füvet is lehet vágni fűkaszával szépen vagy a nagy fűre találták ki? És gyorsabban lehet végezni vele (kis fű esetén) mint a fűnyíróval ?
Jó, nem is a terület miatt hanem ha nagy a fű akkor lassú. Bár egy bika erős fűnyíróval.....
Fűkasza hátránya sztem hogy nyáron 40 fokban is fülvédő maszk stb.
Húúúú..lehet most lebeszéltem magam... :))
Tutibb a fűnyíró. Inkább igyekezz gyakran nyírni, hamarabb végigfutsz rajta.
Én tavasszal felejtem el mindig nyírni, és akkor az első adag, jó nagyra nől...Akkor megtanulom, hogy nem szabad hagyni...
Egyébként úgy könnyítem ilyenkor a vágást, hogy a fűnyírót nem tolom neki, mert akkor a nagy fűre rátéve ugye leállnak a lapátok... Hanem felemelem az első kerekeit, és úgy haraptatom vele... Hát iszonyú szenvedés, de szerintem a fűkasza úgyis ritkán lenne csak használva, és az veszélyesebb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!