Van olyan növény amit naponta kell ápolni?
igazából cserepesre gondolok.nyáron jönnek az uncsitesóim és kitaláltam egy csomó jó dolgot amit csinálhatunk(le is írtam őket) és kitaláltam h veszünk 3 virágot(kettőjüknek és nekem) és az a feladat h amíg itt vannak ápolják szépen a virágocskájukat, meg én is és ha szép az utolsó napukon és nem halt meg.akkor haza vihetik:)csak kb. 1-2 hetet lesznek itt szóval nem olyan kéne amit hetente kell locsolni hanem amivel mindennap munka van. tudtok ilyet???:(
amúgy én 11 vagyok, az idősebbik 10, a kisebbik 9 éves és mind lányok vagyunk!:)
köszönöm előre a válaszokat!:)
Ami szépen virágzik, kell vele foglalkozni és nem is drága, az a pistikevirág/vizifukszia/nebáncsvirág - a latin neve Impatiens, igen ismert virág, de rengeteg helyi neve van. Ha rendesen öntözitek, akkor szépen fejlödik, ha valaki elhanyagolja, akkor hamar lelankad - ha idöben felfigyelnek rá, és kap vizet, akkor feléled, ha nem, akkor pár nap után elpusztulhat.
Itt egy kép róla, igaz, nem túl jó, de azert valamennyire felismerhetö:
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!