Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hány nap alatt nő ki vetés...

Hány nap alatt nő ki vetés után a fű?

Figyelt kérdés
Folyamatos locsolás ás stb között kb hány nap vagy hét míg elkezd láthatóan nőni??
2009. márc. 14. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Egy hét alatt már szépen zöldül. :)

De persze még nem most, majd ha jó idő lesz.

2009. márc. 14. 21:15
 2/6 anonim válasza:
11%
Attól függ, hogy milyen típusról beszélünk, Amerikai típusú (pl Jamaika, Mexikó, Usa), vagy Afrikai-Ázsiai, honnan származnak a magok? Egyébként kicsit rizkós itt kérdezni ilyet, én a helyedben vigyáznék.
2009. márc. 15. 03:01
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Én úgy gondolom, hogy a kérdező az udvarát szeretné füvesíteni. Miért kell mindig kiforgatni a dolgokat.
2009. márc. 15. 07:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen tényleg az udvart szeretném.Köszönöm a válaszokat
2009. márc. 15. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk több volt mint egy hét(valójában több hétbe telt), de lehet, hogy ez fajtától is függ (meg persze az időjárástól) és igaza lehet az előttem válaszolónak is, gondolom tapasztalta.
2009. márc. 16. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Valóban megfelelő talajhőmérséklet és csapadék mellett egy-másfél hét alatt már látványos lehet a fű (május!) de most még hideg van. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet hamarosan ültetni de nyilván tovább tart az eredmény.
2009. márc. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!