Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lesz ebből a muskátlikból valami?

Lesz ebből a muskátlikból valami?

Figyelt kérdés
Kaptam 'ajándékba'két láda muskátlit,négy tő van egy ládában.Iszonyatosan el van hanyagolva,szó szerint elszáradt csonkok állnak ki a földből.Állítólag mindig így szoktak kinézni,de gyönyörűek lesznek majd.Egy idős nénié voltak,aki meghalt,és a lánya adta nekünk,mert neki rengeteg virágja van,és kedve sem volt elcipelni őket.Azt mondta a lánya,hogy minden évben így néztek ki,és kikupálódtak.Nem tudom,Én még ilyet nem láttam,nem hinném hogy a leszáradt csonkokból lenne valami.
2011. máj. 15. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Locsold, tápoldatozd és valószínűleg kihajtanak. Az első bimbót okvetlen törd ki, akkor bokrosabbak lesznek.
2011. máj. 15. 23:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Muskátlihoz nem értek sajnos,petúnia volt eddig nekem,de most hogy kaptuk a néni muskátliját,próbálok utána nézni,hogy kell gondozni.Még annyit mondott a néni lánya,hogy talán tíz év körüliek a virágok.
2011. máj. 15. 23:48
 3/3 anonim válasza:
Szia! Az enyémek is ilyenek szoktak lenni. Én vissza szoktam őket vágni(akkor már látni, hogy melyik része él), átültetem és locsolom, tápoldatozom aztán szépen beindul.
2011. máj. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!