Szerintetek ebből később lehet baj?
Semmi rosszat nem csinál anyukád a géppel.
Ez a funkciója, hogy mosogasson. A zsíros edényt is, a tök dzsuvásat is!
Ha előtte el kellene mosogatnia még, tuti nem is használná!
Nekem 3 éve van és megtömöm, ahogy kell, szokszor egy gombostű sem fér el benne és semmit sem mosogatok el előtte, a maradék a kukába, a koszos edény pedig a gépbe. Elvégre ezért van :)
Nem kell elöblíteni mosogatás előtt, csak az ételmaradékot leszedni, erre jó pl. a használt szalvéta is (recycling :) )Én is annyit pakolok bele, amennyit lehet, de arra figyelek, hogy mindent érjen víz. És olajos edényeket is belerakom, szuperül elmossa. Nem károsítja a mosogatógépet, legfeljebb nem lesz tiszta minden edény.
Kicsit belekeverted a mosógépet a témába. Azt viszont nem jó megtömni, mert egyrészt összegyűri a ruhát, másrészt nem tisztul rendesen. Utána nyitva kéne hagyni, hogy kiszáradjon, mert előbb-utóbb bebüdösödik vagy bepenészedik a guminál.
Ha előtte mosogatni kéne a tányérokat,edényeket akkor akár el is lehet mosogatni kézzel.A mosogatógépnek az a dolga hogy a szennyes edényeket szépen elmossa.
Ha 9 terítékes akkor meg kell rendesen pakolni,mert úgyis használ vizet ha tele van,és úgyis ha csak 2 tányér van benne.Legalább a vízzel spórol.A mosógéppel is hasonló a helyzet.
Szerintem nem a mosogatógép miatt kéne aggódnod,hanem a helyesírásod,és a rossz fogalmazásod miatt.Nemsokára érettségizel,és ilyen írással már buktál is az írásbelin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!