Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel lehet kirohasztani 1 fát?

Mivel lehet kirohasztani 1 fát?

Figyelt kérdés
Kéne vmilyen szer amitől kiszárad.Lehetőleg minnél gyorsabb legyen a folyamat.kivágni jelen esetben nincs lehetőség.a normális válaszadóknak előre is kössz.
2011. máj. 15. 15:26
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Gondoltam arra is h kérvényezek, de túl sok papírt kell kitöltögetni a városházára futkosni + fizetni.Idő közben megoldottam a problémát.(nem vágtam ki a fát, mégcsak ki se szárítottam :) )

Annak aki leprimitívezett.Hát te sem vagy vmi észlény!Szerinted mit könnyebb?Kivágni a fát vagy elköltözni??Persze úgy könnyű ha te nem csak a tv-ből hallasz magyar szót,netalán még 1 parabolád is van és nézheted a discovery channelt.Jah, és tényleg marha okos vagy h eltalálltad h nem a saját fámat akarom kiszárítani!Szerinted akkor szárítani akartam volna?-kivágom és kész.Gondolom gyerek vagy még, tehát nem kell játszani itt a nagy környezetvédőt.

2011. máj. 16. 14:37
 22/23 anonim ***** válasza:
Mi lett a megoldás?
2011. máj. 16. 16:22
 23/23 A kérdező kommentje:
Megkértem az 1-ik magasabban lakó szomszédomat h tehessem már az ő balkonjára tányért.ő kifizeti h 2 tv-n lehessen nézni az adást én meg fizetem havonta érte a 10€-t!Az biztos h nem lesz a legjobb baratom, főleg h nem akar társulni a havi költségben,de 1-részt megértem mert rondítja a balkonját.nem a legjobb megoldás de csak 2 évig lesz így mivel tudomásomra jutott h 2013-ban optikus kábelt is terveznek bevezetni a városba(vagy mit csinálnak azzal)Addigra lejár a szerződés és utána áttérek kábelre(optikus-ra)amin majd nézhetem majdnem ugyen azt mint ezen.
2011. máj. 16. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!