Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel lehet kirohasztani 1 fát?

Mivel lehet kirohasztani 1 fát?

Figyelt kérdés
Kéne vmilyen szer amitől kiszárad.Lehetőleg minnél gyorsabb legyen a folyamat.kivágni jelen esetben nincs lehetőség.a normális válaszadóknak előre is kössz.
2011. máj. 15. 15:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ezaz, éljen a beton!

Régi római módszer: megvárod, ami meleg lesz, majd tömény, forró sós vízzel locsolgatod. Garantáltan kipusztít mindent. Aztán csak homok marad.

2011. máj. 15. 16:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Folyamatosan itatod gázolajjal .Ez kiviszi !
2011. máj. 15. 16:15
 13/23 A kérdező kommentje:
olyan 8m lehet.(nem az enyém :) )nem tudom milyen fajta.Nekem emígy nincs bajom a zöldel ,szeretem is meg minden és ha lehetne kiásatnám és áttetetném máshová,de városban lakom-erre nincs lehetőség.Ami véget el kéne tuntetni a fát:földszinten lakom és fel szeretnék szereltetni 1 parabolát,de a fa bezavar.A földi adás meg lesz szüntetve ugyebár, és én nem fogok tudni magyar adást nézni.(hiába van új tv-m amin van az a box ami ezt lehetővé teszi, de Szlovákiában élek és magyar adókat ha minden igaz nem lesz lehetőségem nézni vagy csak az m1 m2 őt)Volt kint a digi-től 1 fószer aki azt modta h ha a fa nem lenne ott lehetne.A gyökér vágás picit feltűnő lenne nekem mindenképpen vmi folyadék kéne.Az eddigieket ki fogom próbálni :D
2011. máj. 15. 16:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedbe inkább a fát nézném, mint a magyar adást... Én örülnék, ha az ablakom előtt fa lenne, nem pedig betonház :(
2011. máj. 15. 16:29
 15/23 anonim válasza:
100%
digi tv-s fószer.. nem adok senki véleményére a sajátomon kívűl. én a fát meghagynám és bekéretzkednék a szomszédba hogy hadd nézzek meg valamit a tv-be ha akarok.
2011. máj. 15. 16:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
mekkora trollság a retek klub miatt kirohasztani egy 8méteres fát..
2011. máj. 15. 16:52
 17/23 anonim válasza:
tv2re mit mondanak ??? rtl klub az a retek klubb azt tudom..de tv2re is van valami vicces de találó név..
2011. máj. 15. 17:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

tel aviv 2... sajnos.

na de egy vacak szenny tv adásért egy ágat nem vágnék le, nemhogy egy egész fát a halálba küldjek. nézd a neten a műsorokat, de ne öld meg a fát!

aki olyan helyen lakik, ahol egy darab nincs, az biztosan odaadná az egész tv-jét műsorostul csak hogy legyen valami természetes is a közelében.

2011. máj. 15. 17:27
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Jelek szerint van interneted... Nézd az online-adást!!

Hogy lehet valaki ennyire primitív?!

Szinte sejtettem, hogy nem a saját fádat akarod kirohasztani...

Majd kirohasztod, aztán ott marad a sivár aszfalt, brávó. Nem lesz árnyék, főhetsz és izzadhatsz majd nyáron a nagy melegben... Költözz el inkább és hagyd meg a fát a rendes embereknek, akik rajtad kívül arra laknak...

2011. máj. 15. 22:53
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy Szlovákiában mi a rend, de itt büntetik, ha közterületről önkényesen kivágsz egy fát. És bunkóság is szerintem tönkretenni vagy kivágni.

Kérvényezd, hogy tüntessék el, ilyen-olyan indokokat sorolhatsz, hogy túl sötét van tőle, ez miatt több villanyt fogyasztasz, mint amire szükséged volna stb. A tv adást ne említsd mert csak kiröhögnek!

2011. máj. 16. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!