Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit tegyek a vakondokok...

Mit tegyek a vakondokok ellen, hogy elűzzem?

Figyelt kérdés
Tavaszi ágyásaink vannak, sárgarépa zöldség ágyások vagy 10 darab! Kikeltek már csak ma reggel mire észreveszem már fel van túrva az egész ágyás,,, a vakondokok mindig feltúrják és tönkreteszik a termést! Nem szeretném megölni őket méreggel meg ilyesmi mert egyébként szép állatok! Adtak egy tanácsot h dugjak a földbe üres sörösüveget és a szél fújása miatt az üvegben való hang hatására megijednek és elmenekülnek, nem így történt.... valakinek valami ötlete?
2011. máj. 4. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mind felesleges pénzkidobás! Csak a víz! Nekem bevált, évente 1-2 alkalommal téved hozzám vakond! Addig én is egy kazal pénzt elhordtam ilyen dolgokra!
2011. máj. 5. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Megnézném, hogy a Duna-Tisza közén, több 10 méter sóderalapon fekvő földeken mikor sikerül egy vakondot vízzel elűzni.

Tiszányi vízhozammal esetleg.

Amúgy meg úgy építi a járatrendszerét, hogy van benne vízelvezető csatorna...

2011. máj. 5. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy karót mélyen a földbe szúrni, rá egy palackot, vagy bármit, ami zörög. Ezt a szél, vagy te időnként mozdítja, a zaj a föld alá hatol, a vakond elmegy. Nekem bevált, és 100% bio:)
2011. máj. 6. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!