Miért nem forog a fűnyíró fej?
Tavaly vásárolt fűnyíróm a tavasz első munkája előtt bemakacsolta magát. A motor rész kitűnő állapotban van. A szár vége levehető. A spirál benne van. De mikor a spirált megpörgeti a gépezet, a fej része nem hajlandó forogni. Lényegében a motornak semmi baja, a szárban történhetett valami. S nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baja.
Akinek van ötlete vagy ilyen fordult már elő kérem írja le segítségként.
Köszönöm!
A spirál végén a "négyszög" szokott ledarálódni,-vagy amelyik rész a motorba megy,...vagy ha középen szétszedhető fajta,akkor ott.
Nekem anno azt mondta a szerelő,hogy MINDEN használat előtt a fejet forgassam meg kézzel,és ha nem megy/mozdul---kitakarítani,mielőtt indítom.
Köszönöm szépen a válaszokat. Az elején arra gondoltam, h a spirál végén nem tudok a helyére illeszteni rendesen, de akkor nem én vagyok a béna, hanem el van kopva a tok, ahova illeszkedni kellene. Akkor lenne még egy kérdésem. A spirált a toldás részénél tudtam kivenni. Viszont ahol a fej helyezkedik el, azt a részt nem tudom levenni, nem találok sem menetet, sem ha így oldották meg zégergyűrűt. Azon a részen sajnos nem jöttem rá, hogyan tudom leszedni.
Azért köszönöm szépen az eddigi válaszokat, ha erre valaki tudja a megoldást, akkor már a következő héten mehetek is füvet nyírni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!