Hogyan lehetne elűzni a békákat a kertből?
Egy kocsikereket kellene tenni a kéményre, hátha odafészkel egy gólyapár.
Addig csinálj a békáknak a kert sarkában egy kis tavat, porhanyós földdel játszóteret, hátha inkább ott gyülekeznek. amúgy nem baj, jobb mint acsupaszcsiga, legalább rendben tartják a kertet.Ha jön a szárazság eltűnnek. Addig hordj gumicsizmát!
Kutya?
A gumicsizmát komolyan gondoltam. Félelem ellen.
Szerintem a félelmedet hamarabb el lehetne űzni, mint a békákat. A tavat is komolyan gondoltam. Téged az zavar, hogy találkozol velük, nem az, hogy ott vannak.
Ha a találkozást minimalizálnátok az is valami lenne.
Tényleg be kell zárni az ajtót, anyukáméknál is nagyon sok van, és bejön különben. De megjelentek a faluban a gólyák. Vannak békás évek, meg békátlanok náluk.
Nem tudom, a liba nem tartaná távol? Az is vizimadár. Legjobb lenne tényleg valahogy odacsalni a gólyákat. A békák hanyatt-homlok menekülnének. Varangy, vagy milyen béka?
Az a baj, hogy nem sok minden eszi meg a békát. A szárazat nem szertik. Talán az utakat felszórhatnád homokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!