Hogyan ültessem ki a kaktuszokat a kertbe, úgy hogy ne süllyedjenek el eső után?
Figyelt kérdés
Előre is köszi2011. ápr. 24. 17:17
1/6 anonim válasza:
Lehet kapni olyan kaktuszföldet, amikben vannak ilyen kis fadarabok. Én azzal szoktam kiültetni. Bár nem érdemes igazán kiültetni (csak cseréppel együtt) mert bizony van, hogy elfagynak télen és kipusztulnak.
Rengeteg kaktuszom van, imádom őket. A helyedben cseréppel ültetném ki, ha látod h beteg be tudd vinni a lakásba.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod..:) És milyen fajokat szoktál kiültetni? Milyen helyre ülteted őket? Az erős fény nagyon árt?
2011. ápr. 24. 17:42
3/6 anonim válasza:
Szia! Találtam egy nagyon hasznos oldalt, nézd meg! [link]
4/6 A kérdező kommentje:
köszike :)
2011. ápr. 26. 00:48
5/6 anonim válasza:
Legideálisabb, ha sziklakertet építesz nekik, ott a kövek megtartják a növényeket.
Van néhány kivételes kaktusz, ami a mi éghajlatunkon is gond nélkül elviseli a teleket (pl Opuntia humifusa, de bővebb infót itt találsz: [link] ), tehát egész évben kint lehetnek a szabadban.
Egyébiránt a leghasznosabb hazai oldal a [link] és a [link]
Itt sokan tudnak/tudunk segíteni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. máj. 2. 02:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!