Kezdőoldal » Otthon » Kert » Vágott orchideát meg lehet...

Vágott orchideát meg lehet menteni? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A páromtól tegnap kaptam egy csokor vágott orchideát.Nagyon szeretném megmenteni mert fontos dolgot jelképez számomra.Ha lehet cserépbe szeretném ültetni és úgy megtartani,de ha van olyan módszer ami olcsó és úgy is tudom tartósítani hogy csak magát a vágott virágot mentem meg valami féle tartósító anyaggal nekem úgy is jó.Segítsetek kérlek!

2011. ápr. 3. 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Elültetni semmiféleképpen nem tudod. Olyanról hallottam már, hogy spec. hormonnal bekent valaki rajta néhány alvórügyet, és az megindult, de ennek nagyon-nagyon kicsi lehet az esélye.

Tartósításra csak azt a módszert ismerem, amikor hajlakkal lefújják a virágot. Én eddig csak rózsával csináltam, de a színét az is elvesztette kicsit.

2011. ápr. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!