Kezdőoldal » Otthon » Kert » Veteményesben mikor végzitek...

Veteményesben mikor végzitek az alábbiakat?

Figyelt kérdés

Elsősorban az adott növények ki(palántás) ültetésére és a szabadföldi vetésre gondolok.:kukorica,paradicsom,különféle paprikák,répa,petrezselyem,hagyma(mind magról mind dughagymáról,borsó,bab,spenót.,

Bocsánat kicsit hosszú lett :D

Illetve nektek mennyi idő alatt erősödött meg a magról ültetett vetemény kis szikleveles magoncról szép palántává?Használtál hozzá bármi serkentőt?

Köszi előre is

2011. márc. 30. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A hagymát és a borsót, babot már el is ültettük/vetettük, egy tipp: mikor veted a borsót akkor a szemek mellé pár szem kombinált műtrágyát szórj és úgy takard be, erősebb lesz a frissen kibújó kis növény.
2011. márc. 31. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Elszórtam már én is mindent. Egy kis petrezselymet, kaprot is szórj, hogy a salátáidra frisset szedhess. Nagy örömöm a cékla, amit egy évben kétszer is vetek, (ha felszedtem a zöldbabot, annak a helyére még céklát szórok, s októberre megnőnek, még a mi rossz köves talajunkon is mézédeset terem. Az idén először a zellerszárral is próbálkozom.
2011. ápr. 1. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi északon lakunk ezért palántákkal még várni kell. Igy a bab és az uborkamag elvetéssel is mert eléggé hideg érzékenyek. Borsó, zöldésg, répa, burgonya, saláta , spenot,sóska magról ültetései mehetnek.
2011. ápr. 2. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mégegyszer.

Én inkább még vártam a hagymával meg a borsóval mert elég szeszélyesre sikeredett ez a tavasz:)

De honap mehet be a hagyma borsó,bab...

2011. ápr. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!