Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ha a mosógépbe öblítő helyett...

Ha a mosógépbe öblítő helyett ecetet rakok, akkor az nem veszi ki a ruhák színét?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudtam, hogy épp hogy színfogó az ecet.

Én egy löttyintést szoktam bele rakni az öblítő helyére. Nem ecetszagú a ruha. Kicsit még érződik is a mosószer illata. Lehet, hogy keveset rakok az ecetből, azért van ez.

Viszont rég meg szeretném kérdezni, hogy az illóolaj, amit ajánlanak az ecetbe cseppenteni, az a sima illóolaj, vagy valami speciális?

2011. márc. 26. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
nem esetet, ecetet öntöttem :)
2011. márc. 26. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:

úúúúú 2dl? ezen én is jót nevettem.

Jó hogy irod,legalább én nem fogok annyit tenni,amikor kipróbálom:)

2011. márc. 26. 20:48
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos nagyon sokan járnak úgy, hogy elsőre túl sokat öntenek, aztán naná, hogy ecetszagú lesz a ruha :D

Mindenkinek egyénileg célszerű kitapasztalni, hogy mennyit érdemes beleönteni, ez függ a mosógéptől (mennyire jól öblít), a mosószertől, a programtól, valamint a víz keménységétől is. Valószínűleg néhány alkalommal sikerül ecetszagú ruhákat produkálni, de amikor az ember ráérez a mennyiségre, onnantól már rendben lesz a dolog. Ez általában max. 4-5 mosás.

2011. márc. 26. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!