Hol szerzi be az élelmiszeripar azt a tömérdek áfonyát?




















Ezt a kérdést, minden az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai-ipar által felhasznált gyümölcsre és zöldségre is nyugodtan ki lehetne terjeszteni, miért csak az áfonya jutott eszedbe?:)
Egyik kedvencem ezen a téren az újonnan felkapott Aloe vera. A világon nincs annyi termőterülete, amennyi termékben hasznosítják újabban. (a tisztító és tisztálkodó szerektől kezdve, az üdítőitalokon át a gyógyhatású készítményekig).





szerintem vegyük ide a gyémántport tartalmazó sminkeket, samponokat, stb-t is. xD
A lekvárok alapja tényleg alma szokott lenni... És áfonya van benne 0,02%, kerekítve 1% az iparban... XD Az meg annyit tesz, hogy abban a szép nagy gyárban van 5szem áfonya. :D
És hiába nézem, én a fantában sem találom a rostokat, amelyeket a nagy gyümölcstartalom miatt kellene látni (ami saját bevallásuk szerint is 1%)
A kajákra is olyan szabályozás kéne, mint a szeszekre. Áfonyára hasonlító, azt nyomokban sem tartalmazó joghurtra hasonlító tejporkészítmény. Na kb.





igen, és itt eljuthatunk ahhoz a kérdéskörhöz, hogy miért van az ice teában citrom aroma, és miért van a mosogatószerben valódi citrom? :D
én azt mondom, ültessél a kert végében egy kis rekettyést, aztán termessz ott, amit tudsz :D
Amit a mosogató szerbe raknak citrom; azt jobb ha nem látod. Eléggé a poshadás szélén áll az már.
Sütőtököt szeretitek? Az eper, az őszibarack abból készül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!