Van olyan webáruház, ahol szép párnákat, huzatokat lehet kapni hintaágyba, kerti székbe?
Figyelt kérdés
Ugyanolyat szeretnék mindenhova, de vagy egyiket, vagy másikat találtam, ráadásul nagyon csúnyákat.2009. febr. 24. 11:36
1/2 anonim válasza:
Nézz szét a Vaterán. www.vatera.hu.
2/2 anonim válasza:
Én az elmúlt nyáron adtam fel, az árért soha nem kaptam azt a minőséget amit kaptam, elmentem egy kárpitoshoz és vettem tőle 2 db elég vastag szivacsot, mértere is vágta nekem, vettem rá anyagot vastagot olyan színűt ami nekem tetszik és hozzá szép párnahuzatnak valót. ezeket megvarrattam. a 100 ftos boltban vettem különboző méretű kispárnákat meg 2 hengerpárnát a széleire, sokkal mutatósabb mint amit kapni lehet, olcsóbb és kényalmasbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!