Leander kérdés? A leander dugványaim szépen kigyökereztek el is ültettem őket, de ma néztem, hogy már virágozni is fog. Hagyjam meg rajta a virágokat vagy inkább csípjem vissza had erősödjön még?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 15:10
1/3 anonim válasza:
Ne csípd vissza. Nekem is van egy még nem virágzik pedig elég hosszú. Sokan mondták hogy csipkedjem mert akkor szép ágas bogas lesz. Hát nem lett. Egy másik helyen jött egy hajtás és úgyanúgy nőtt tovább csak annyit értem el hogy a szára most girbegurba.
2/3 anonim válasza:
A virágokat csípjed ki! Mindenképpen. Akkor lesz csak szép erős, ha begyökerezés közben csak a hajtások fejlődésével foglalkozik a növény. Adj neki alacsony koncentrációjú nitrogén műtrágyát, ez elősegíti a hajtások növekedését, a virágzást hátráltatja. Az első évben lehetőleg ne hagyd virágozni. Kertészmérnök vagyok, elhiheted. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor kicsípem.
2011. márc. 13. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!