Nekem mindig meghalnak a szobanövényeim, de most kaptam a barátomtól egy cserepes rózsát, és szeretném ha ez most túlélné. Hogyan gondozzam?
Figyelt kérdés
Mennyit locsoljam, vegyek-e tápot, mire figyeljek. Az nagy probléma, hogy a szobámban csak a polcon van hely, ahová kevés fény jut csak? Tavasszal ki lehet majd ültetni?2011. márc. 9. 10:26
1/4 anonim válasza:
Ha valaki tud infókat, nekem is hasznos lenne, mire hazahoztam a virágot "elfagyott" egy virágja, (olyan mintha száraz lenne, de mivel máshol virít, csak az a bimbó és körülötte pár levél hervadt, meg tapintásra nem hervadt, ezért gondolom fagyott) azt le kéne vágni? vagy melegben feléledhet?
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Szia!
Acserepes rózsa kerti nővény tehát mindenképpen ki kell ültetned ha jobb idő lesz.
Addig is ha tudod tedd hűvösebb és világos helyre mert tönkre fog menni az is.
Sok sikert hozzá!
4/4 anonim válasza:
En is mindig kiultettem, bar 3-bol kettot megtamadtak a tetuk, de a harmadik 3 eve gyonyoru :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!