Tényleg létezik kék rózsa? Magyarországon hol lehet kapni? (ha lehet)
Persze, hogy létezik:)
Virágárusoknál, vagy lehet csak rendelésre hoznak. De van ahol készleten is van.
Szia!
Nekem megvan Nico Vermeulen Rózsák című könyve, amelyben több ezer fajtát mutat be, de bizony egyetlen igazán kék sincs közöttük. Max vannak kékes színben játszó lilák. A virágosoknál kapható kékek szerintem festettek.
Ajánlanék két kékes színben játszó lilát: Mainser Fastnacht (más néven: Bue Monday), Charles de Gaulle. Szépek is és nagyon jó illatúak is.
Ja hát nyilván festettek:) Bocsi azt hittem, csak úgy szimplán kérdezed, én bolond abba már bele se gondoltam, hogy, hogy kérdezed:S
Bocsi!
Kék rózsa létezik.
Persze nem egy 2004-es Vermeulen könyvben kell keresni, mivel annál újabb dolog. Genetikusok készítették.
Egyébként a szegedi biológiai kutatóban már tíz éve is sikerült kék egeret csinálni, így csak idő kérdése volt, mikor lesz igazi kék rózsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!