Ha csak 6-8 nm konyhakerted van, mit vetnél-ültetnél bele?
Figyelt kérdés
Tényleg ilyen kicsi hely van.Retek és zellermagot már vettem.Mit még?2011. febr. 28. 17:42
1/12 anonim válasza:
Fűszernövényeket /petrezselyem, zeller stb/
3/12 anonim válasza:
Nálunk is kb ekkora a hely. A retket megeszik a kukacok. Saláta mire rendesen megnőne, addigra a piacon 40-50Ft-ért dobálják az ember után. Paradicsom-paprikából nem lesz semmi, mert a szomszéd háza délután odaárnyékol és nem érik be.
Amit nálunk érdemes rakni, az a petrezselyem (a zöldje miatt), zeller, kapor. Most raktam kísérleti jelleggel spenótot. Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
4/12 anonim válasza:
én epret ültetnék meg málnabokrokat :)
5/12 anonim válasza:
Fűszereket és bogyós gyümölcsöket. Kis helyet foglalnak, de elég drágák, sokat spórolsz, ha ezeket magatoknak megtermeled.
6/12 anonim válasza:
futó epret ami felfut az oldalára,igy nem foglal helyet, répát,petrezselymet, 5-6 tőnyi uborkát (ez is felfuttatva)
7/12 anonim válasza:
Fűszernövényeket, nagyon szeretem őket :)
9/12 anonim válasza:
Főleg fűszernövényeket. Évelő bazsalikomot, szurokfüvet, rozmaringot (ezt teleltetni kell), majorannát, zsályát, mentát. Fűszerpaprikát, pritaminpaprikát.
Ezek mind kis helyet foglalnak el, és megéri a befektetést, ha tényleg foglalkozol velük.
10/12 anonim válasza:
Ja málna nálunk is van, az jó. Az eper semmire nem megy. Van még egy barackfánk is, de azon sincs sok barack, mert tavasszal általában mindig összepöndörödik rajta az összes levél és ledobálja a kis barackokat. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!