Ötletek? Van egy 5 m hosszú 2 m magas ronda betonfal a kert végében ami hátsó fal.
a borostyám szerintem is jó ötlet. könnyű szaporítani is, és viszonylag gyorsan is nő.
üdv
Szerintem ez klassz! Mármint nem a betonfal, hanem amit ki lehetne hozni belőle!
Én még a vadszőlőt is ajánlanám, mert bár ősz végén lehullajtja a levelét, ősszel gyönyörű vörös-narancs színben pompázik. Tuját is ültethetsz elé, úgy, hogy az ültetőgödör szélét körbe rakod, nagy méretű (15-20 cm magas) terméskővel, vagy görgeteg kövekkel. A belső körbe meg szórhatsz murvát. Nem tudom mekkora a kutyusod, de egy közepes termetű v. annál kisebb kutya, nem fog átmászni azért, hogy közvetlenül a növényre vizeljen, a kavicsnak meg nem lesz baja.
Vadszölővel vigyázni kell mert ok hogy egy sima kerítéshálót összehúz-tönkretesz de ez dettóban érvényesül egy kerítés betonfalra is.
Van csodasövény-ami inkább natúr cserje de mindegy...nem oly drága és egy év alatt 2-2,5 m et nől igaz ritkítani azt is kell,hogy dús legyen.
1Parképítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!