Mennyibe kerül a fűnyírás és tereprendezés?
a kedves 1. válaszolónak üzenem hogy tipikus fillérbaszó.
ki kellene számolnia hogy mi pénzbe van a kiszállás + gép + benzin + damil (ha motoros kasza) + munkadíj.
a haveri 3000 forintot ne vegye ide, ne megy kategória.
a 10- válaszolóval értek egyet, az a korrekt munkadíj.
1.-nek üzenném vegyen egy kaszát azt megtudja mi mennyibe kerül.
1. Normális kasza ami kellő erővel rendelkezik egy maszekhoz 180-300.000Ft kostál
pár típus(Oleo-Mac 755 master, Sthil FS260,FS410,FS460, Husqvarna 545rx, ezek elég erősek hozzá)
2. számold hozzá a damilt, benzit, damilfejet és a te munkaórád, esetleges kiszállást, hibásodást, gép kopását)
3. örülj, hogy csöves 3000Ft ért megúsztál 10-15.000Ft-os munkát
Nyáron
Én egy hosszukás telek lekaszálásért nyáron kértem szomszédi alapon 3500Ft-ott. De az is milyen sok alpon, smucig vén qrvák
Hátsó része 2M-es gaz volt 100-200m2 tutti elöl kisebb gaz damilal tóltam 300m2, kaszám már nem mai darabb Sthil fs300 bizony tönkre ment a nagy gazban. Vettem hozzá ebay-ről utángyártott alkatrészeket közel 10-11e FT-ért. Eredetiket ki a rák bírja megfizetni? Ha?
És bizony jővőre 5.000FT alatt nem nyírom le neki az tutti, tankonként meg 1.500Ft-ot fogok kérni ennyi. Ha nem tetszik akkor meg vegyenek a tescoba fuxtec 20eFT-os retket ami elqrodik.
Elém keveredett ez a kérdés.
Így 2023-ban durva látni ezeket az árakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!