Vadkakaó fa gondozása?
Figyelt kérdés
Új kakaófa virágomhoz szeretnék tippeket,tanácsokat,ötleteket hogy hogyan gondozzam.
Előre köszönöm.
2011. jan. 31. 16:09
1/1 anonim válasza:
Én is múltkor keresgéltem, alig találtam valamit. Esőerdei növény, úgyhogy sok párára, melegre, és szűrt fényre van szüksége. A pára a legfontosabb, ha lehet, minden nap permetezd meg a leveleit. A földje legyen nedves, de nem szabad túlöntözni! Ne legyen huzatos helyen. Idősebb példány hozhat esetleg termést. Két rokonomnak is van, ők mondták, hogy volt amikor lombokban állt a kakaófájuk, rá pár hónapra meg alig volt levele, meg elszáradtak az ágai, később meg újra besűrűsödött, úgyhogy nem kell megijedni, ha baja van, csak figyelni kell rá. Nem egyszerű növény, de ha eltalálod, hogy jó neki, nincs vele gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!