Kezdőoldal » Otthon » Kert » Amarillisz gondozása?

Amarillisz gondozása?

Figyelt kérdés
3 napja kaptam egy gyönyörű amarilliszt. Két szép rózsaszín virág van rajta, betettem a szobámba az ablak közelébe a többi virághoz. Már másnap hervadásnak indult, ma már félig összefonnyadt a virág rajta. A levelein és a szárán nem látok változást. 1x öntöztem mióta megvan, az ablak résnyire nyitva van, világos helyen van, nem éri a tűző nap. Mi a baj vele?
2011. jún. 4. 15:16
 1/2 anonim válasza:

Szia!

az amarillisz alapból nagyon rövid ideig virágzik, szerintem lehet hogy szimplán elhervadt.

2011. jún. 4. 15:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem volt már friss a virág! hagyd ,h leszáradjanak a levelei maguktól addig lassan vond el töle a vizt! ha leszáradtak a levelek szedd ki a hagymát és rakd egy sötét cipős doboz mélyére 3 hónapig! aztán megint táposföldbe kell ültetni de elötte érdemes kicsit vizbe áztatni.
2011. jún. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!