Ha elültetek egy narancsmagot, akkor fel tudok nevelni lakásban egy narancsfát? Hogyan kell? Már ültettem mandarin magot és kihajtott de sajnos nem gondoztam, így elpusztult.
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 20:42
1/4 anonim válasza:
napos,világos,meleg helyen feltudod nevelni de arra vigyázz hogy mindig a tányérban locsold és be is kell oltani ha azt szeretnéd hogy teremjen is.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi:) hogy kell am csíráztatni? mint babot, vagy tegyem földbe a magot? mennyi idő alatt nő olyan nagyra hogy oltani, vagy szemeztetni lehessen? És honnan szerezzek hozzá ágat, avyg rügyet? és ha már itt tartunk melyik kell egyáltalán?:D
2009. jan. 19. 21:22
3/4 anonim válasza:
Valószinüleg fel tudsz. Én régebben lustaságból nem vittem ki a narancs magokat, ehelyett belenyomkodtam őket az iróasztalomon levő virág földjébe. Tovább gondolom kitalálod :D
Kb 3 évesen vittem el valakihez aki narancs híján citromba oltotta és azóta már terem is. Arra viszont készülj fel, hogy az első virágzásből még nem lesznek gyümöcsök és lehet a másodikból sem.
4/4 anonim válasza:
Hello én 13 narancsmagot elültettem a lakásban 1 éve volt és most már 30-70 cm.esek csak nekem is majd késöbb be kell oltanom megtudtod csinálni amugy a 13-bol nekem 9 kelt ki ugy hogy megéri ha szeretsz ilyenekkel foglalkozni am én 14 éves vok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!