Kezdőoldal » Otthon » Kert » Melyik típusú bozotírtót...

Melyik típusú bozotírtót érdemes megvenni olyan érdekel aminek van normál fukasza vágóéle de írtató vele fás szárú bozót is valami fűrész jellegű koronggal?

Figyelt kérdés
ápr. 21. 13:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

20

Átvernek téged, de durván. :) Ekkorákat traktorral szoktak. Kollégám vagy 12 éve kért 10 Ft-ot m2-enként, azóta meg elszálltak az árak.

Mostanában jellemzően ilyen 100 m2 körüli udvarokat meg árokpartokat vágnak kézzel mondjuk 6-8 E-ért a faluban, ahol találkoztam ezzel. Ha ehhez van szokva a fűkaszálni nem tudó nép, akkor kifizetik, mert senki nem vállalja olcsóbban.

ápr. 24. 05:14
 22/35 anonim ***** válasza:

Teljesen más az árazás a párszáz négyzetméteren, meg a többezren.

Nyilván, aki pl balatonon nyaralóövezetben egymáshoz közel meg tud csípni párszáz négyzetméteres nyaralók karbantartását, az jár a legjobban.

ápr. 24. 07:25
 23/35 A kérdező kommentje:

Ettől mi a véleményetek?

[link]

Normál bozotírtó de van hozzá egy láncfűrész feltét amivel a magasabban lévő ágakat is le lehet vágni.

ápr. 25. 03:50
 24/35 A kérdező kommentje:

Jaj bocsánat oroszlink ezt akartam berakni de más volt a vágólapon.

[link]

Ettől mi a véleményetek?

Normál bozotírtó de van hozzá egy láncfűrész feltét amivel a magasabban lévő ágakat is le lehet vágni.

ápr. 25. 03:51
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom rldönteni, hogy most trollkodsz, vagy nincs rendben valami a toronyban....ha még oda is írják nagy betűkkel, hogy fűszegély nyíró, akkor honnan jön neked, hogy ez egy bozótírtó?
ápr. 25. 08:26
 26/35 A kérdező kommentje:
Ágvágó.
ápr. 25. 08:37
 27/35 A kérdező kommentje:
És van benne fém kés is mint a másik megemlítettben is
ápr. 25. 08:37
 28/35 anonim ***** válasza:

Ez egy kínai szutyok... a hecht a jobbfajta kínai szutykok közé tartozik, de nem annyira, hogy ennyi mindent össze lehessen zsúfolni egy gépbe... szerencséd van, ha működik pár alkalommal, aztán visszavinnéd nagypofával, hogy garanciás, ott meg közlik veled, hogy a nevébennis benne van, hogy ez egy szegélynyíró de te bozótírtásra használtad, nem rendeltetés szefű használat, nincs garancia... ez kb így működik...

Szaros 220euróért ne várj már csodát...

Vegyél egy olcsó stihl kaszát vágogasd vele az 500 négyzetméteredet, közben meglátod, hogy ez mekkora meló, és egyáltalán lenne e affinitásod ezt nagyban csinálni... a többség hamar rájön, hogy nem...

Aztán ha már nem kell a sihl kaszád, és karbantartottad azt, akkor kevés vesuteséggel el lehet adni... a hecht-et meg jóeséllyel 2-3év mulva kiteszed lomtalanításkor.

ápr. 25. 08:50
 29/35 anonim ***** válasza:

Ez a gagyi lánc a hecht-en, kb az első igénybevételnél fog megnyúlani, fellazulni, aztán állsz ott értetlenül mellette, hogy most ez miért történt... hidd el, tudom, mert 2018ban mikor városi kölyökként megvettem a falusi házamat, pont ilyen hülye voltam én is, csak akkor a fuxtec-el volt divat hülyíteni a népet...

500négyzetméterre elég neked a legkisebb stihl fűkasza is, de ha minőségben azért egy jobb teljesítményt is akarsz, akkor az fs120 egy olyan konstrukció ami nem véletlen van már 20-on éve a stihl termékkínálatában változatlanul, mert egy nagyon jól eltalált konstrukció... 500négyzetméterre pedig bőven sok is... tehetsz rá damil helyett akár fűrésztárcsát is, amivel vékonyabb fásszárúakat is ki lehet dönteni...

De őszintén 500négyuetméter az akkora, hogy ha totális dzsumbuly lenne, akkor is elegnek kell rá lennie egy fűkaszának, egy jobbfajta ágvágó ollónak, ha ram hallgatsz rávágódó éllel nem pedig mellévágóval... és egy kézi ágvágó fűrésznek...

Én ezzel egy 3000négyzetméteres akáccal vadkomlóval és hecsedlivel benőtt tüskés bozótost írtottam ki a kertemből 1 hónap alatt. Kényelmes nem kapkodós mackós stílusomban.

De 2018ban megvettem a fuxtek láncfűrészemet, fűkaszámat, ágvágómat, mert 2018 ban ez volt a felkapott kínai márka amit minden youtuber istenített, mindenhol leírták, hogy ezek milyen jók... 2019ben tudod hol voltak? Boldogan adtam őket egy vasgyűjtő cigánynak, hogy vigye ahova akarja...

Stihl, husqvarna, echo, kb ezek azok amikre szabad pénzt adni... nem ilyen hecht meg einhell meg stb kínai szarokra... aminek még egy saját márkalereskedésre se futja... az szerinted milyen minőséget képvisel? Ha senki nem meri a nevét adni hozzá, hogy ő csak azt a gépet árulja mert az olyan jó...

Na a fuxtecnek legalább vokt hivatalos kizárólagos forgalmazója... lehetett neki visszaküldözgetni a gépeket garanciás javitásra... csak a 3.kör után elment tőle a kedvem...

Ja és stihl gépeimet 2019ben vettem, azóta kötelező szerviz átnézéseken voktak amíg garanciálisak voltak, de garancia óta is csak olajcserét igényelnek meg láncélezést...

ápr. 25. 09:14
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, engem az érdekelne, milyen élethelyzetben van szükséged ilyen műcsöcsökre?
ápr. 25. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!